Slide background
Slide background
Slide background

Sisteme sonorizare ambientala

Fondatorii companiei, specialisti cu experienta in domeniul sistemelor de telecomunicatii si securitate, au creat o companie bazata pe relatia dintre prestator si beneficiar, relatie pe care o cladim prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite

Sistemele audio – video pot fi impartite in mai multe categorii, in functie de utilitatea si integrabilitatea lor. Cu toate acestea, sunt situatii cand le poti alege pe toate, avand un sistem audio-video deosebit si facil de utilizat.

• Sistemele de sonorizare ambientala sunt utilizate atat in mediul rezidential, cat si 3.7. KIT SONORIZARE 2in mediul industrial sau office. Fie ca vrei sa ai parte de muzica ambientala in fiecare camera din casa ta sau mediul de lucru al angajatilor tai sa fie mai relaxant, sistemele de sonorizare ambientala sunt solutia perfecta.
Aceste sisteme sunt formate din sursa de muzica (CD player, DVD player, IPod, PC, tunner radio, server audio), amplificatorul audio (acesta amplifica si distribuie semnalul audio catre difuzoare), difuzoare sau boxe audio (echipamentele de redare a sunetului; acestea sunt de interior sau exterior in functie de aplicatie).
Sistemul de sonorizare ambientala se poate conecta la echipamente de “voice-announcer” (transmit un mesaj predefinit in functie de orare sau evenimente predefinite) sau la un sistem de alarmare antiefractie sau antiincendiu. De asemenea se pot instala microfoane profesionale, pentru a fi transmise mesaje.

3.7._KIT_SONORIZARE_2
3.7._sistem_home_cinema_sony

Sistemele home – cinema sunt deja foarte bine cunoscute pentru raportul calitate pret deosebit de bun, avand posibilitati multiple de conectivitate: PC, LCD, USB, WLAN, IPhone etc.
Structura acestor sisteme este destul de simpla, avand un DVD sau BluRay player ca sursa audio/ video, un subwoofer cu amplificator inclus si 5 sau 7 boxe satelit (1 centrala, 2 boxe fata, 2 boxe spate; in cazul sistemelor 7.1 mai sunt 2 boxe satelit laterale ).

•Sisteme de video-proiectie sunt utilizate in general in mediul office, in salileproiector de sedinta sau de conferinta. Avantajul acestor sisteme este ca pot proiecta o imagine suficient de mare pentru a avea un public numeros, ajungand pana la 4 x 6 m pentru cele uzuale.
De asemenea iti poti crea un mini cinema la tine acasa, prin integrarea unui video-proiector cu un sistem home-cinema, daca au posibiliatea de a se lega wireless la internet, poti avea un control asupra cinematografului tau cu ajutorul telefonului sau tabletei. Pentru copilul tau se poate integra cu un sistem de table interactive sau sisteme e-learning.

proiector