Slide background
Slide background
Slide background

Sisteme de alarma

Fondatorii companiei, specialisti cu experienta in domeniul sistemelor de telecomunicatii si securitate, au creat o companie bazata pe relatia dintre prestator si beneficiar, relatie pe care o cladim prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite

Ce sunt sistemele de alarma ?

Sistemele de alarma sunt cele mai eficiente sisteme de protectie electronica. Practic, senzorii sesizeaza miscarea din aria de acoperire si transmit un semnal electric catre unitatea centrala. Aceasta interpreteaza semnalul si in functie de optiunile setate, pornesc o sirena, aprind luminile sau transmit un sms. In combinatie cu un sistem de supraveghere video, aveti o solutie super eficienta de protectie. Sistemele de alarma pot fi pe cablu sau wireless, avand posibilitatea de a conecta senzori de miscare, de fum, de gaz, de inundatii, de geam spart.
Si pentru a nu avea 3-4 telecomenzi in buzunar, putem conecta aceasi telecomanda la sistemul de alarma, automatizarea de garaj sau automatizarea pentru deschiderea portii.

3.1._paradox_bariera_ir
3.1._paradox_spectra_rez_1

Din ce este format un sistem de alarma ?

Unitatea centrala este creierul acestui sistem. Pot fi programate o multitudine de optiuni, astfel incat nevoile tale de securitate sa fie indeplinite. Fiecare echipament periferic (senzori de miscare, de fum, bariere IR, senzori de geam spart, contacti magnetici etc.) se conecteaza in cate o zona independenta, care poate avea optiuni programabile: sa declanseze instantaneu sirena, sa aiba un timp programabil de intarziere, sa nu sune sirena, dar sa trimita un semnal telefonic/ IP intr-un dispecerat. Daca unitatea centrala permite, poate fi impartita in 2 sau mai multe partitii. Acelasi sistem poate fi armat/ dezarmat pe 2 sau mai multe perimetre diferite.
Sa luam ca si exemplu o casa cu parter si etaj. Putem crea o partitie pentru parter si una pentru etaj, acestea putand a fi armate separat sau impreuna cu coduri independente. Seara, cand te duci la culcare, armezi partitia de la parter, iar partitia de la etaj ramane nearmata, avand posibilitatea de a te misca liber fara a porni sirena. Cand pleci de acasa, armezi ambele partitii, parterul si etajul, bunurile tale din casa fiind pe deplin protejate.

De ce sa-ti montezi un sistem de alarmare la efractie ?

• Protectia ta si a familiei tale este cea mai importanta. Sistemul de alarma gandit bine, poate preveni3.1. paradox telecomanda REM15 situatia neplacuta de a te trezi cu un musafir nepoftit la tine in living.
• Iti protejeaza cu maxima eficienta investitiile tale … si nici nu solicita marire de salariu.
• Se pot conecta o multitudine de alti senzori si automatizare pentru a beneficia de o solutie integrata.

3.1._paradox_telecomanda_REM15

Ce putem face noi in plus pentru tine cu un sistem de alarma?

• Oricare sistem de alarma Paradox, il putem lega la internet cu ajutorul echipamentului IP100. Ai plecat de acasa si nu mai tii minte daca ai armat sistemul, iti scoti telefonul, tableta sau laptopul si poti verifica sau chiar arma sistemul. Iar daca esti la o petrecere, noaptea tarziu, si te apeleaza sistemul de alarma, poti verifica de ce iti da alarma si te poti uita si pe camere (in cazul in care ai).
• Daca iti plac foarte mult gadgeturile, avem tastatura ideala pentru tine … este cu touch-screen, color si display de 10 cm. Utilizarea acesteia este foarte facila si noi iti putem face schita casei tale.
• La orice sistem de alarma, iti putem adauga adauga o interfata radio, astfel incat iti poti suplimenta sistemul de alarma, interior sau exterior dupa cum ai tu nevoie, fara a mai trage alte cabluri suplimentare.
• Si pentru a te scapa de mai multe chei si telecomenzi, iti vom da o telecomanda cu care iti vei controla armarea/ dezarmarea casei, deschiderea portii pietonala, deschiderea portii auto sau a usii de la garaj … sau poate vei dori ca din aceasta telecomanda sa poti aprinde luminile din curte.