Slide background
Slide background
Slide background

Instalatii electrice

Fondatorii companiei, specialisti cu experienta in domeniul sistemelor de telecomunicatii si securitate, au creat o companie bazata pe relatia dintre prestator si beneficiar, relatie pe care o cladim prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite

Indiferend ca este vorba de o garsoniera sau o vila, un magazinas sau o cladire de birouri, ai nevoie de o instalatie electrica bine gandita si cu un grad maxim de fiabilitate. De asemenea, siguranta familiei si afacerii tale este foarte importanta in gandirea, proiectarea si executia unei astfel de instalatii.

Structura unei instalatii electrice este simpla in cazul unui mediu rezidential si devine din ce in ce mai complexa pe masura ce suprafata creste, astfel ca pentru un apartament sau vila instalatia electrica este compusa din:

3.6._gewiss_intr_1

• tablou eletric ( locul unde converg toate circuitele electrice);
• sigurante electrice (sunt interpuse intre circuitul principal si circuitele din casa);
• prizele electrice (sunt cele in care se conecteaza consumatorii);
• intrerupatoarele/ comutatoarele (inchid sau deschid circuitele de iluminat; se pot conecta si mai multe la un singur circuit);
• obiectele de iluminat si consumatorii electrici.

Pentru cei mai pretentiosi, instalatia electrica poate fi ingrata intr-un sistem de management al casei tale si vei obtine o casa inteligenta, pe care o vei putea control din foarte multe puncte de vedere. Mai multe despre acest subiect, vei gasi in sectiunea Smart-House.

De asemenea, solutiile electrice “verzi”, iti stau la dispozitie, prin sisteme panouri solare sau sisteme eoliene, beneficiind de o autonomie totala fata de reteaua electrica nationala.

3.6._gewiss_intr_2