Slide background
Slide background
Slide background

Despre noi

Fondatorii companiei, specialisti cu experienta in domeniul sistemelor de telecomunicatii si securitate, au creat o companie bazata pe relatia dintre prestator si beneficiar, relatie pe care o cladim prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite

Help Telecom & Security a luat fiinta in anul 2005, in Bucuresti, oras in care se implementeaza cele mai multe si complexe sisteme de securitate si telecomunicatii. Fondatorii companiei, specialisti cu experienta in domeniul sistemelor de telecomunicatii si securitate, au creat o companie bazata pe relatia dintre prestator si beneficiar, relatie pe care o cladim prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite.

In dorinta de a oferi solutii de o calitate impecabila, inca de la inceput am cautat sa instalam numai echipamente fiabile si cu un renume international pe segmentul acesta de piata. Astfel, suntem distribuitori ale celor mai importante brand-uri din domeniile telecomunicatiilor si securitatii, iar de la inceputul lui 2008, am devenit parteneri SIEMENS AG, ceea ce ne confera siguranta calitatii solutiilor oferite partenerilor nostrii.

Sisteme complexe de securitate0%
Sisteme complexe de telecomunicatii0%
Calitate 0%
Promptitudine0%

Branduri cu care lucram

Suntem distribuitori ale celor mai importante brand-uri din domeniile telecomunicatiilor si securitatii.

CENTRALE TELEFONICE

Siemens, Panasonic, Alcatel, Philips, LG-Nortel

RETELISTICA

3M, AMP, 3COM, NEXANS, ALLIED TELESYN

ANTIEFRACTIE

Siemens, DSC, Paradox, Bosch, General Electric

ANTIINCENDIU

Siemens, Bosch, Securiton, Bentel

CONTROL ACCES

Siemens, Kantech, Rosslare, Centaur by Paradox

SUPRAVEGHERE VIDEO

Siemens, Bosch, JVC, General Electric, Sanyo

SONORIZARE AMBIENTALA

Siemens, Bosch, Inter-M, CES

Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostrii am dezvoltat si alte departamente in cadru companiei: instalari sisteme sonorizare ambientale si public adress, instalatii electrice de mica tensiune. In acest mod am reusit si vom reusi sa minimizam efortul clientului de a cauta mai multe firme, de a analiza mai multe oferte tehnice si de pret si de a coordona mai multe echipe, fiecare pe domeniul sau.

In speranta ca vom putea veni in ajutorul dumneavoastra si al companiei dumneavostra, va punem la dispozitie eficienta si promptitudinea specialistilor nostri.